Szervezik a második Szabadság Fesztivált

A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) 2014. július 10. és 13. között rendezi meg második alkalommal a Szabadság Fesztivált Margitta városi strandján.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Margitta város önkormányzata partnerként vesz részt az ifjúsági fesztivál megszervezésében azzal, hogy ingyen bocsátja a szervezők rendelkezésére a városi strandot. Erről döntöttek csütörtöki ülésükön a helyhatóság képviselői. A tanácsülésen jelen volt a VIDIFISZ vezetősége is, Bántó Norbert elnök mutatta be a városatyáknak a fesztivált, illetve a tervezett programokat. Az együttműködést a VIDIFISZ-elnök és Pocsaly Zoltán polgármester kézfogással is megpecsételte. Az elvi döntést követően áprilisban aláírják a partnerségi szerződést a VIDIFISZ és a margittai önkormányzat között.
Szintén aznap, a VIDIFISZ szervezői gyűlésén derült fény néhány részletre a fesztivállal kapcsolatban. A jegyárakat illetően az már biztos, hogy az ifjúsági szervezetek tagjai elővételben, április 5. és május 5. között mindössze 20 lejért válthatnak belépőt a négynapos fesztiválra. Május 5. és június 4. között 30 lejért, június 5. és július 4. között 45 lejért, míg július 5. és július 10. között és a helyszínen 60 lejért lehet megvásárolni a négynapos jegyeket. A napijegyek ára 15 lej lesz.
A koncerteket tekintve több népszerű magyar és román együttes is koncertezni fog. Már megvannak a biztos fellépők, ezek közül az Animal Cannibals, DJ Szatmári feat. Jucus, illetve az X-faktoros By The Way nevét közölték a szervezők.

VIDIFISZ Sajtószolgálat