Iskola másként Nagyszalontán

Rendhagyó tanórákkal, a diákok javaslatainak figyelembevételével megszervezett különleges programok szerint zajlott az oktatás április 7–11. között a nagyszalontai Arany János Elméleti Líceumban, az Iskola másként hetében.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A rendkívüli tanmenetre alapuló országos programsorozat hetében az iskolai és iskolán kívüli tevékenységek érdekes témák köré csoportosultak, mint például: Tudomány és technika; A nagyvilág; Gyarapítsuk a műveltségünket; Helyünk a társadalomban; A családi élet harmóniája; Egészségünk védelme. Emellett számos sportprogram, labdajátékok, talajtorna, tánc, staféták színesítették a különleges hét napjait, továbbá tantárgyversenyek, játékok, filmvetítések, kísérletek, kerekasztal-beszélgetések, bemutató- és filmkészítések, vetélkedők és kézműves foglalkozások is várták a diákokat.
Erre a hétre az iskola számos pedagógusa kirándulást is szervezett a diákoknak, valamint érdekes vendégprogramokon is részt vehettek a tanulók. Az egyik legnagyobb sikert a rendőrök bemutatója aratta, és szintén nagy érdeklődés övezte Gál Mónika aerobikedző óráját is.