Idősek ünnepe Nagyszalontán

Családias esemény helyszíne volt a hétvégén a nagyszalontai Discont étterem, ide várta tagságát és meghívott vendégeit a Városi Nyugdíjas Érdekvédelmi Szövetség az idősek világnapja alkalmából.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Az ünneplőbe öltöztetett teremben megteltek a széksorok, az egyesület tagjai mellett a Hajdú-Bihar megyei nyugdíjas szövetséget, Debrecen városának nyugdíjas egyesületét, a testvérváros Sarkad érdekvédelmi egyesületét, a sarkadi ÁFÉSZ Egyesületet és a nagyváradi Partium Nyugdíjas Egyesületet képviselő meghívottak gyűltek össze. Jelen volt Török László, Nagyszalonta polgármestere is.
Az ünnepség első részében Szallós Ildikó tanítónő elsős kisdiákjai dalokkal és kedves szavalatokkal ajándékozták meg az időseket, majd az egyesület nevében Náday Mária elnök asszony mondott köszönetet az apróságoknak a szívmelengető műsorért. Ezután a jelenlévők egyperces néma főhajtással emlékeztek az egyesület elhunyt tagjaira. A tiszteletadás után Náday Mária ünnepi beszéde következett, melyben felidézte az idősek világnapjának történetét, majd személyes gondolatait is megosztotta a jelenlévőkkel. Kádár Erzsébet vers- és prózarészletekkel kedveskedett meg az egybegyűlteknek, majd a kórus mutatkozott be egy énekszámmal.
A zenés-irodalmi perceket követően Török László polgármester és a vendégek képviselői mondták el ünnepi gondolataikat, majd a közös koccintás után finom ebéd és kötetlen beszélgetés zárta az eseményt.