Romsics Ignác legyen Prima Primissima-díjas!

Az RMDSZ Bihar megyei szervezete által létrehozott Szacsvay Akadémia történelmi előadássorozatának szakmai vezetője, ROMSICS IGNÁC Széchényi-díjas történész, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, az Eszterházy Károly Főiskola Történelemtudományi Doktori Iskolájának vezető professzora is bekerült abba a harmincfős mezőnybe, amelyből a közönség szavazatai alapján kerül ki az idei Prima Primissima-díjas.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Romsics professzor ismerőse a váradiaknak, hiszen több alkalommal is járt már a bihari megyeszékhelyen emlékezetes történelmi előadásokat tartva. Ezen túl fontos tudni róla, hogy az ő közreműködése nélkül nem valósulhatott volna meg az országban egyedülálló Szacsvay Akadémia történelmi előadássorozata. Az RMDSZ megyei szervezete arra kéri barátait, szimpatizánsait, hogy aki teheti, egy-egy üzenet/szavazat elküldésével támogassa Romsics Ignác kitüntetését.
A 2014. évi Prima Primissima-díj tíz kategóriájának harminc jelöltje közül – a szakmai elismerésen kívül – a Demján Sándor által felajánlott 15 millió forinttal járó Közönségdíjban részesül az a Prima, aki a közönségtől a legtöbb szavazatot kapja. Szavazni sms-ben lehet a díjazni kívánt jelölt kódjának elküldésével. Romsics Ignác kódja a 12-es. Az sms-szavazatokat a következő telefonszámra kell elküldeni: +3670/70–77–000. Az sms-szavazat alapdíjas. Egy szavazó több sms-t is küldhet, de ugyanarról a telefonszámról óránként csak egyet, s a telefonszám csak egyszer lesz jogosult a sorsoláson részt venni. Az sms szövegében kizárólag a kiválasztott kódszám szerepeljen!
Voksolni december 4-én reggel 8 óráig (magyar idő szerint) lehet. Még több információ itt: http://primaprimissima.hu/szavazas.