Teltház a szalontai színházi esten

Fergeteges vígjátékot láthatott péntek este a nagyszalontai közönség a Zilahy Lajos Művelődési Házban. A Hajdúhét alkalmából a Budapesti Bulvárszínház művészei léptek fel.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Igazi csemege volt minden színházkedvelő számára a Délután a legjobb, avagy a miniszter félrelép című kétrészes komédia neves magyarországi színművészek előadásában. A nagyszalontai közönség a hasát fogta a nevetéstől, a remek poénok könnyfakasztó kacagásra késztették a nézőket. A szituációk számos nem várt fordulatot hoztak, Harsányi Gábor és Straub Dezső, a darab két főszereplője pedig olyan színészi játékot nyújtott, amit élmény volt élőben látni. A színészlegendák játékát a közönség vastapssal jutalmazta. Hasonlóan hangos elismerést kapott a további szerepekben játszó Nyertes Zsuzsa, Straub Péter, Beleznay Endre, Fogarassy András, Lengyel Eleonóra és Fogarassy Bernadett is, ők szintén remek alakításokkal járultak hozzá a sikeres előadáshoz.

A színművészek már nem először jártak a hajdúvárosban, és lapunknak elmondták, mindig nagy örömmel jönnek Nagyszalontára, hiszen itt igazán érzik a közönség szeretetét, elismerését, s az leírhatatlan boldogság egy színész számára.