Szerelem van a levegőben

Nagyszalonta főterén az átalakítási munkálatok során néhány hónappal ezelőtt szép pergolasor készült. Az árnyékoló építmény a téli ünnepek idején égősorok tartójaként szolgált, néhány napja pedig a szerelmesek ünnepére öltött alkalmi viseletet, hiszen színes szívecskék borítják.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A különleges dekoráció a nagyszalontai fiatalok érdeme. A Polgármesteri Hivatal felhívására az elmúlt hetekben mindazok, akik boldog párkapcsolatban élnek, készíthettek egy-egy saját szívecskét, jelképezve az egymás iránt érzett mély szerelmet. A felhívásra megmozdult a város, sorra érkeztek a városházára az ötletes szívecskék. A hivatal munkatársai befóliázták ezeket, hogy ellenállóak legyenek az esővel, széllel szemben. A színes szerelmi jelképeken monogramok, idézetek, dátumok szerepelnek, de vannak fotóval vagy más különlegességgel ellátott darabok is.

A szívecskéket a napokban helyezték fel a pergolára a szakemberek, ugyanakkor más dekorációs kiegészítők, léggömbök, díszek is helyet kaptak az építményen. A szerelmet jelképező alagút elején hatalmas „Love” felirat hirdeti, hogy Nagyszalonta a szerelmet választja.