Legyen könnyebb évünk!

Amikor olvasóink kezükbe veszik idei utolsó lapszámunkat, már túl leszünk a nehezén. Kiderül, ki vezeti az országot a következő négy évben, és elemezhetjük, mire számíthatunk. Egy kicsit megpihenhetünk.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Ha visszagondolunk 2016-ra, szívből remélem, hogy az örömteli napjainkból többet tudunk elősorolni, mint amennyi bánatot okozott. A focikedvelők Európa-bajnokságon szurkolhattak a magyar csapatnak, a világ emelt kalapot az ugyancsak magyar úszócsoda, Hosszú Katinka olimpiai győzelmei láttán. Egy kicsit a mienk is minden siker.

Készülünk a karácsonyra, és fájó szívvel emlékezünk az idén eltávozott családtagokra, barátokra, ismerősökre, mert hiányuk nem pótolható, de bánatunkat könnyíti, ha a velük eltöltött örömteli napokra, együtt megélt élményekre gondolunk. Egy kicsit gazdagabbak lettünk általuk.

Más dátumot írunk hamarosan a keltezésbe, pedig még a 2016-ot is alig szoktuk meg. Nem volt stresszmentes ez az év, számtalan okát tudjuk a konfliktusoknak, amik fennállnak még jövőre is. Tegyük meg mind, amit tudunk, hogy néhányat megszüntessünk közülük. Egy kicsit reménykedjünk.

Áldott karácsonyt és békés, boldog 2017-et kívánok minden olvasónknak!