Készen állnak a bajnokságra a szalontai focisták

A nagyszalontai Olimpia Sportklub tehetséges kis labdarúgói az utóbbi hetekben két fontos felkészülési mérkőzésen vettek részt, egyszer a hajdúvárosban, másodszor a megyeszékhelyen. Mindkét esetben a Nagyváradi Városi Sportklub csapata volt az ellenfél.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Feke György edző lapunknak elmondta, hogy összességében kiegyenlített mérkőzéseket tudhatnak maguk mögött, hiszen az otthoni meccs során 6–1-es vereséget szenvedtek, idegenben viszont 5–0-ra győztek. Az edző elmondása szerint emellett sikerült olyan hibákat kiküszöbölni és technikákat begyakorolni az utolsó felkészülési meccsen, amelyek nagy hasznukra válhatnak majd a bajnokságban. Minden csapattag többször is játszott a 3x25 perces mérkőzés során, így mindenkinek lehetősége volt gyakorolni és fejleszteni a tudását még a bajnokság kezdete előtt.

A második mérkőzés gólszerzői: Feke Denis (3 gól) és Szatmári Bence (2).

A csapat tagjai: Mihnea Avram (kapus) – Pistrițiu Erik (nemrég tért vissza a csapathoz a Gyulai Labdarúgó Akadémiától), Rareș Vâlcan, Antonio Țig, Ionuț Ilie, Szatmári Bence (csapatkapitány), Csűri Benjámin, Molnár Róbert, ifj. Fojka Mihály, Czombos Patrik, Bordás Denis, Raul Hamza, Ștefan Caba, Feke Denis, Timotei Cicortaș, Paul Leș.

A 2007–2008-as születésű focisták számára meghirdetett E osztályos ifjúsági bajnokság a hétvégén kezdődik, a szalontai Olimpia gárdája hétfő délután 4 órakor lép pályára Nagyváradon Sólyom község csapata ellen, majd szeptember 8-án, pénteken 17 órakor hazai pályán fogadja Diószeg csapatát. Az E osztályos bajnokságra mintegy 16 együttes iratkozott be, ezek összesen 15 fordulóban mérik majd össze tudásukat a pályán.