Magyar szinkronos rajzfilm nagyváradi moziban

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Újabb magyar szinkronos animációs film kerül a romániai mozikba a Cine Europa forgalmazásában. Február 23-tól kezdik vetíteni több romániai moziban a Hihetetlen történet az óriás körtéről című dán rajzfilmet magyar szinkronnal. Az idei Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Kristály Medve-díjra jelölt animációk közül a legesélyesebb alkotást láthatják az érdeklődök a következő városokban: Kolozsvár (Cinema City Iulius, Victoria/Győzelem mozi), Marosvásárhely (Cinema City), Nagyvárad (Cinema Palace), Sepsiszentgyörgy (Művész mozi).

A Jakob Martin Strid neves dán képregényrajzoló gyermekkönyve alapján készült animációs filmben, akárcsak a könyvben, rendkívül humoros és megannyi vad ötlet ölt testet. Aki szereti a kalandokat, a rejtélyeket és az izgalmas szerkezeteket, biztosan élvezni fogja arajzfilmet, amelynek megtekintése már egészen kis kortól ajánlott (4+).

Mitcho és Sebastian egy szép napon palackba zárt üzenetre bukkan a tengerparton. A palackot a korábban eltűnt polgármesterük bocsájtotta vízre, az üzenetben pedig azt írja, hogy a Titokzatos Szigeten tartják fogva. Mitcho és Sebastian útnak indulnak, hogy kiszabadítsák polgármesterüket és útközben olyan felfedezést tesznek, ami óriási örömmel fog szolgálni városuknak.