Paptamási

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Falunapoktól lemezkiadásig

Van annak már egy évtizede, hogy Paptamásiban a községi napokon felhívták a figyelmemet egy tehetséges helybeli énekesnőre. MOHÁCSI BRIGITTA akkor még diák volt, azóta a mulatós zene igazi csillagává vált. A Magyar Sláger Tv állandó fellépője azóta is rendszeres meghívottja a falunapoknak.

Szórványból érkezett a paptamási lelkész

Az idén nyáron nyugdíjba vonult Bereczki András református lelkipásztort váltotta a paptamási szolgálatban PÁL LÁSZLÓ, aki a gyülekezet meghívására érkezett az ottani közösségbe.

Rózsák falva, Paptamási

A bihari megyeszékhelytől északra mintegy 20 kilométerre található Paptamási, a Nagyvárad–Szatmárnémeti országút érinti a községközpontot. A Kösmő-patak partján fekvő falu másik széle a közúttal párhuzamosan haladó vasútvonalig ér.

A szépkorúakat ünnepelték Paptamásiban

Október végén immár negyedik alkalommal köszöntötték közösen Paptamásiban a szépkorúakat. A minden évben megszervezett rendezvényre az idén is mintegy 200-an voltak kíváncsiak.

Kispályás labdarúgtorna Paptamásiban

Az elmúlt hétvégén a KEMISZ és a TAMISZ szervezésében amatőr kispályás focibajnokságot szerveztek Paptamásiban a településen tevékenykedő ifjúsági szervezetek fiataljai.

Lovas kopjafát állítottak Imre Zoltán emlékére

Marcona szellők terelgették a templom tornya körül megbúvó fellegeket azon a pocsolyakerülgetős februári vasárnap délelőttön, amikor Paptamási népe emlékező ünnepségre gyülekezett az istenháza környéki téren. Messze vidékekről is érkeztek tisztelők és sporttársak az épp egy esztendeje elhunyt Imre Zoltán fogathajtóra emlékezni.

Viharvert községi napok Paptamásiban

A Nagyváradhoz közeli Paptamásiban tizedik alkalommal szervezték meg a községi napokat a hétvégén. A szombat jól indult, de viharral ért véget, vasárnap azonban az égiek a helybéliek mellett álltak, minden az eltervezettek szerint haladt. Este több ezren szórakoztak az eddigi legsikeresebb falunapon.

Fiatalosan a fiatalokért

Második állomásához, az ifjúság és a sport témakörhöz érkezett a múlt héten a SZABÓ ÖDÖN által kezdeményezett szakmai és közösségi konzultáció.

A munka erősít, a kaláka egyesít

Márciusban indult útjára a címadó jelmondattal a Tulipán Kaláka Egyesület kezdeményezte önkéntes mozgalom, amely élvezi az RMDSZ Bihar megyei szervezetének teljes támogatását.

Oldalak