nyugdíjas egyesület

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Farsangoltak a szalontai szépkorúak

Nagyszabású farsangi rendezvénnyel űzték el a telet a múlt hét végén Nagyszalonta szépkorú lakói a Zilahy Lajos Művelődési Házban.

Szalontán új elnöke van a nyugdíjas egyesületnek

Néhány héttel ezelőtt tisztújító közgyűlésre hívta össze tagságát a Nagyszalontán működő Városi Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület. Új elnököt választottak, és kibővítették az elnökséget.

Egészség-nap az időseknek

„Az egészség a legdrágább kincs” címmel várta a napokban egy hasznos előadásra tagságát és minden érdeklődőt a nagyszalontai Városi Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület vezetősége. A szépkorúak számára hasznos tudnivalók hangzottak el, és különféle egészségügyi mérésekre is lehetőség nyílt.

Anyák napi kórusfesztivál

A Romániai Magyar Nyugdíjas Szövetség immár kilencedik alkalommal szervezett Nagyszalontán kórustalálkozót az édesanyák tiszteletére itteni és magyarországi fellépőkkel.

Kaptak, adtak, szerepeltek, kirándultak

A 2015-ös év tevékenységét értékelő gyűlésre várta tagságát kedd délután a Romániai Magyar Nyugdíjas Szövetség. Nemcsak a múlt év mérlegét vonták meg, hanem szó esett az idei tervekről is.

A József Ház lakóit látogatták meg a szalontai nyugdíjasok

Az újév előtti napokban a Romániai Magyar Nyugdíjas Szövetség, valamint a Városi Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület lelkes, segítőkész tagjai keresték fel a nagyszalontai József Ház – Idősek Otthona lakóit, hogy egy kis műsorral és ajándékkal kedveskedjenek nekik.

Idősek világnapja Nagyszalontán

Különleges ünnepségen köszöntötte a hajdúváros önkormányzata a helybeli nyugdíjas egyesületek tagjait az idősek világnapja alkalmából. A város egyik legszebb rendezvénytermébe várták a több mint 250 meghívottat terített asztallal, kellemes zenével és családias hangulattal.

Szeretlek, Szalonta! – második mérkőzés

A hajdúvárosban működő Romániai Magyar Nyugdíjas Szövetség február elején immár másodjára rendezte meg a vidám vetélkedőt. A nyugdíjasok csapata az Arany János Elméleti Líceum tanár-diák csapatával mérte össze a tudását és szerencséjét.