tisztújítás

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Újjáalakult az RMDSZ megyei Választmánya

Új elnököt választott a magyar érdekvédelmi szövetség Bihar megyei szervezetének Választmánya, az ügyvezető alelnökök csapata is frissült. A grémium határozott még a soron következő megyei beszámoló küldöttgyűlés összehívásáról és a szervezet idei költségvetéséről.

Elnökváltás a Margitta körzeti RMDSZ-nél

Tavaly decemberben az RMDSZ helyi, majd körzeti szervezetének elnöki tisztségét több mint egy évtizedig betöltő Bradács Alíz Ildikónak összeférhetetlenség miatt le kellett mondania. A márciusi tisztújításkor DEMIÁN ZSOLT kapott bizalmat két évre körzeti elnökként.

Vezetőváltás a megyei fociegyesület élén

A vártnál jóval magabiztosabban, 28–18 arányban győzte le a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület (BMLE) 12 éve hivatalban lévő elnökét, Valer Vanceát a hétfő este megtartott közgyűlésén RADU BITEA futballbíró, így a következő négy évben ő irányítja majd a megyei fociéletet.

Püspökfürdőn választottak új MIÉRT-elnököt

Március 20–22. között a Nagyvárad melletti Püspökfürdőn tartotta meg országos tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT). A legnagyobb Kárpát-medencei ifi szervezet leköszönő nagyváradi elnöke, Szabó József helyére új vezetőt választottak, a székelyudvarhelyi Antal Lórántot, aki korábban a MIÉRT EP-képviselőjelöltje is volt.

Tisztújítás és parlamenti választás előtt az RMDSZ

Nehéz négy évet zártunk, de ez idő alatt is sikerült fejlesztenünk – jelentette ki többek között Kiss Sándor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség megyei szervezetének elnöke a megyei választmány múlt hétvégi ülésén az önkormányzati választást elemezve.

Megújult a MIDESZ megyei elnöksége

Küldöttgyűlést hívott össze múlt szerdára a Magyar Ifjúsági Demokrata Szövetség (MIDESZ) Bihar megyei szervezete. Az előző hetekben folytatott egyeztetéseket követően jutottak arra az elhatározásra a tagszervezetek képviselői és a megyei vezetőség, hogy meg kell erősíteni az elnökséget. Ez azt is jelentette, hogy a betöltetlen alelnöki tisztségekbe válasszon képviselőket a testület.

Tisztújítás Hegyközcsatárban

Április 13-án volt Hegyközcsatárban a helyi és körzeti RMDSZ szervezetek tisztújító közgyűlése. A szervezetek élén nem volt változás, a következő eredmények születtek: a síterit továbbra is Brád Gyula vezeti, Hegyköztótteleken Simkó Lajos, míg Hegyközcsatárban Tóth Gyula kapott megbízást újabb két évre. A körzeti elnök továbbra is Vitályos Barna (képünkön).

Egy különös tisztújítás

A margittai kultúrházban két esemény tud teltházat produkálni: a farsangi kabaré és az RMDSZ tisztújítási kabaré. A farsangi kabaré, mint lapunkban beszámoltunk róla, idén ezt kétszer is megtette, de a tisztújításnak sincs e tekintetben szégyellni valója.