rendezvény

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Arany-évre készül Nagyszalonta

A magyar nemzet 2017-ben ünnepli a koszorús költő, Arany János születésének bicentenáriumát. A megemlékezések sora Nagyszalontáról indult, a szülőváros felvállalta a rendezvények koordinálását.

A szépkorúakat ünnepelték Paptamásiban

Október végén immár negyedik alkalommal köszöntötték közösen Paptamásiban a szépkorúakat. A minden évben megszervezett rendezvényre az idén is mintegy 200-an voltak kíváncsiak.

RMDSZ-juniális Margittán

Június 6-án rendezte meg a margittai RMDSZ-szervezet egész napos szabadtéri műsorát a város központi parkjában. Szép verőfényes idő volt egész nap, mintha csak rendelésre lett volna.

Megpihent a mecénás

Ember tervez, Isten végez, tartja a mondás, és sokszor számba vesszük az elszalasztott lehetőségeket. Számtalanszor előfordult, hogy szemembe ötlött valami, szerettem volna lefotózni, aztán a lehetőség elillant. Szerettem volna riportot vagy interjút készíteni, de nem valósult meg. A legfájóbb az, hogyha haláleset miatt nincs már rá mód.

Idősek ünnepe Nagyszalontán

Családias esemény helyszíne volt a hétvégén a nagyszalontai Discont étterem, ide várta tagságát és meghívott vendégeit a Városi Nyugdíjas Érdekvédelmi Szövetség az idősek világnapja alkalmából.

Őszi Szilva Napok a Gardenben

A nagyváradi Moszkva Kávézó szeptember 12–14. között szervezi meg a Garden Őszi Szilva Napokat. A rendezvények helyszíne a Moszkva Garden nevű kerthelyiség.

Idősek vasárnapja Belényesben

Egy lelkes csapat közreműködésével immár harmadik alkalommal tartották meg Belényesben az idősek vasárnapját. Hivatalos volt a rendezvényre minden helybeli idős magyar férfi és nő, felekezettől függetlenül.

Nyílt Ablak Európára

Idén vasárnapra esik a Nyílt Ablak Európára elnevezésű román-magyar rendezvény, mely keretében ezúttal is megszervezik a lassan hagyománnyá váló virágkocsis felvonulást. A kocsikat este 7 óráig lehet megtekinteni.

Váradon lépett fel Keresztes Ildikó

Április 21-én, csütörtökön este 8 órától a nagyváradi Queen's Pubban lépett fel Keresztes Ildikó. A marosvásárhelyi születésű, magyarországi énekesnő bő fél éven belül másodjára járt Nagyváradon.