fesztivál

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Tormás szósz és juhtúrós puliszka

Nagyrábé Berettyóújfalutól és Püspökladánytól, két kistérségi központtól 20-20 kilométerre fekszik. Része Biharnak, része a Nagysárrétnek. A falu a Sárrét Íze Fesztivál révén országos hírnévre tett szert. Április utolsó hétvégéjén már nyolcadjára várták a látogatókat és a hagyományos ízek mestereit.

Meghívó a 8. Sárrét Íze Fesztiválra

Április utolsó hétvégéjén tartják meg a magyarországi Nagyrábén immár a 8. SÁRRÉT ÍZE FESZTIVÁLT és tizedszerre a főzőversennyel egybekötött SZENT GYÖRGY-NAPI VIGASSÁGOKAT.

Tavaszi felsereglés a Sárréten

Hetedszerre tartották meg a Sárrét Íze Fesztivált és kilencedszerre a Szent György-napi vigasságot a Hajdú-Bihar megyei Sárrét kistérség fontos településén, Nagyrábén.

A Holnap után – A fesztiválok évadának újabb állomása

Április 18–21. között tartják meg A Holnap után elnevezésű fesztivált Nagyváradon a Szigligeti Színház szervezésében. Koncertek, kiállítás, beszélgetések, színházi produkciók várják az érdeklődőket, akik ellátogatnak a négynapos rendezvénysorozatra.

Fesztiválozó szalontaiak

A nagyszalontai MIDESZ első alkalommal szervezte meg a Fiatal Bihariak Fesztiválját (FIBIF). A rendezvény két hétvégén zajlott, augusztus 13-án és 20-án. Az első napon kerekasztal-megbeszélések zajlottak a megyében működő ifjúsági civil szervezetek képviselőinek részvételével. Egy hét múltán a sport- és a szórakoztató rendezvényeké volt a főszerep.