nyugdíjas

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Az idős kor a nyugalomról és a kényelemről szóljon

Szalárdon járt szerdán Szabó Ödön parlamenti képviselőjelölt. A Szalárdot, Hegyközszentimrét és Jákóhodost magában foglaló, Nagy Miklós polgármester által vezetett község azon kevesek közé tartozik, ahol nem csökken, hanem nő a lakosság száma. Innen nem elmennek, hanem inkább visszatérnek a fiatalok, mert lassan minden adott lesz ahhoz, hogy ugyanolyan minőségű életet éljenek, mint egy fejlett városban.

Idősek ünnepe Nagyszalontán

Családias esemény helyszíne volt a hétvégén a nagyszalontai Discont étterem, ide várta tagságát és meghívott vendégeit a Városi Nyugdíjas Érdekvédelmi Szövetség az idősek világnapja alkalmából.

Köszöntötték a nyugdíjasokat

Az idősek világnapja alkalmából szeretetteljes ünneplésre gyűltek össze a nagyszalontai Magyar Házban a Romániai Magyar Nyugdíjas Szövetség tagjai, meghívott barátaik, szeretteik.

Nyugdíjasok utószilvesztere

Jó hangulatú utószilveszteri mulatságot rendezett az elmúlt szombat este a margittai Nyugdíjasok Klubja. A több mint fél évtizede létrejött klubnak a Caritas Catolica margittai szervezete ad otthont, s a találkozókra süteménnyel és üdítővel várja a tagokat.

Tisztelet és megbecsülés illesse az időseket

Múltunk tiszteletével, őseink megbecsülésével tudunk érdemben jövőt építeni. Ezt az íratlan törvényt követve köszöntötték a szépkorúakat a papfalvi szociális központban az idősek világnapja alkalmából.

Nyugdíjasok bulija

A margittai Caritas Catolica ünnepséget szervezett az öregotthon lakói és a nyugdíjasok részére az idősek világnapja alkalmából. Kiss Károly, a Caritas margittai vezetője távollétében a főszervező az intézmény szociális munkása, Bódis Noémi volt. Az „ünnepeltek” elsőként elénekelték a nyugdíjasok himnuszát, majd az egyházak képviselői – Kovács Gyula, és Kruzslitz Imre –Pocsaly Zoltán alpolgármesterrel egyetemben köszöntötték az időseket. Felléptek a katolikus fiatalok, verseket mondtak a nyugdíjasok, majd a Horváth János Társaság vette át a hangulatfelelős szerepét.