borász

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Kerékpár nyergében értékeink nyomában

Messzi tájakra utazunk szépet látni, miközben nem vesszük észre a bennünket körülvevő értékeket. Utóbbiak népszerűsítésére hirdette meg a Fedezzük fel Bihar megyét kerékpáron elnevezésű túrasorozatát a Bihar Megyei Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség (TDMÜ) és a Bihar Megyei Tanács.

Borászbolt Bihardiószegen

Az Érmelléken és környékén jó értelemben véve, ösztönzően versengenek egymással a borászok, szőlészek abban, hogy szakágazati múltja, illetve jelenlegi fejlődési dinamizmusa révén melyik település tekinthető a szakma éllovasának.

Hegedűs a szőlőben

Szülői házban beléivódott szőlőszeretetből és becsületes, szorgalmas munkából jött létre az érmihályfalvi HEGEDŰS ATTILA borászata.

Jó bor – mértékkel, jó egészség

Egészségünkre – kívánjuk egymásnak koccintáskor, de vajon tényleg az egészségünkre válik-e a bor? TÓTH KÁROLY székelyhídi szőlőtermesztő 12 éve csöppent bele a borok világába, amikor a szülei magukkal vitték szüretelni a szőlősbe.

Jó bor ígérkezik az Érmelléken

Lassan véget ér a szüret, jobbára már pincék mélyén érlelődik borrá a még csípős karcos, napról-napra növekszik benne az alkoholtartalom. Az Érmellék a megye meghatározó bortermelő vidéke volt a múltban, s úgy néz ki, a jövőben sem lesz ez másként.