parlamenti képviselő

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Az idős kor a nyugalomról és a kényelemről szóljon

Szalárdon járt szerdán Szabó Ödön parlamenti képviselőjelölt. A Szalárdot, Hegyközszentimrét és Jákóhodost magában foglaló, Nagy Miklós polgármester által vezetett község azon kevesek közé tartozik, ahol nem csökken, hanem nő a lakosság száma. Innen nem elmennek, hanem inkább visszatérnek a fiatalok, mert lassan minden adott lesz ahhoz, hogy ugyanolyan minőségű életet éljenek, mint egy fejlett városban.

Kötelesség a kisvállalkozások segítése

Bihardiószegen járva SZABÓ ÖDÖN parlamenti képviselő több gazdával, helyi termelővel is elbeszélgetett. Diószeg elsősorban a bortermelésről és szőlőtermesztésről ismert vidéke Biharnak, de számos más haszonnövény termesztésében is jeleskednek a helybéliek.

Jó példa a diószegi Zichy-kastély felújítása

Bihardiószegen járt nemrég SZABÓ ÖDÖN, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke, parlamenti képviselőjelölt. A helybéli vezetőkkel folytatott egyeztetés során kiemelt téma volt a műemlékvédelem, jelesül a diószegi Zichy-kastély felújítása.

A zászlóügy eltakarja a költségvetési vitát

Kapóra jött a székely zászló ügye miatt kitört nemzetközi nyilatkozatháború a román kormánynak, amely így tereli el a figyelmet az állami költségvetés hiányosságairól. SZABÓ ÖDÖN parlamenti képviselő osztotta meg tapasztalatait a sajtóval.

Jelmondata: „Számíthat rám”

PETŐ CSILLA RMDSZ-es parlamenti képviselő a 6. számú, délnyugat-bihari, Nagyszalonta környéki egyéni választókerületben indul újabb képviselői mandátumért.