temetés

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

In memoriam Rácz Károly László (1948–2014)

A nagyváradi Posticum kulturális és ifjúsági központ lelkésze, Rácz László szeptember 26-án lelkét visszaadta Teremtőjének. Október 9-én, csütörtökön 18 órakor lesz a ravatalozás a Posticum kápolnájában, utána német, illetve latin nyelvű szentmise, melyet Amédée Graab nyug. churi (Svájc) püspök celebrál. Október 10-én, pénteken 12 órakor lesz a temetési szertartatás és gyászmise a Szent László-templomban, amelyet Böcskei László nagyváradi megyés püspök mutat be.

Búcsú

Több százan vettek búcsút Vancea Páltól, Románia első karate-világbajnokától, aki január 27-én, pénteken saját kezével vetett véget életnek. A Hegyközszáldobágyon megtartott gyászszertartáson jelen volt az országos és a nemzetközi karateszövetség vezetője. A család megrendülten állt a 47 éves kiváló sportember ravatala mellett, akinek búcsúlevelét felolvasták az egybegyűlteknek, ám abból nem derült ki, mi volt az oka megmagyarázhatatlan tettének.

Tömegsírba a régi váradiakkal!

A bihari megyeszékhely vezetőségének megdöbbentő cselekedetéről tájékoztatta a közvéleményt SZABÓ ÖDÖN parlamenti képviselő. A parkká alakított szőllősi és olaszi temetőből kihantoltak földi maradványait egyetlen, fejfa vagy bármilyen más jelzés nélküli tömegsírba dózeroltatták be a napokban.