kosárlabda

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Európa élvonalában az U20-as kosarasok

Hét év alatt négy rangos kosárlabda-kontinenstornának adott otthont a nagyváradi Antonio Alexe Sportcsarnok, ám az idei megmérettetés volt az első, amely a házigazda román válogatott sikerével zárult. Júliusban B divíziós férfi utánpótlás Európa-bajnokságot rendeztek Nagyváradon.

Vegyes képet mutatott tavaly a bihari sportélet

Eredmények szempontjából nem mondható kiemelkedőnek a 2016-os esztendő a bihari sportélet számára. A riói olimpián a játékvezetők révén volt jelen Nagyvárad és Bihar megye, az országos megmérettetésekben a férfi kosárlabdacsapat bajnoki címe viszi a prímet.

Kosarasok ünnepe a hajdúvárosban

A nagyszalontai Gripp Team Kosárlabda Egyesület az elmúlt évek hagyományait követve idén is bajnokságot szervezett a város egykori kosarasai számára. A sportesemény során számos izgalmas összecsapást láthattak a szurkolók.

A kupadöntőn sírtak, a gálán már nevettek

Három napig Nagyvárad volt a román férfi kosárlabdázás központja. Az Antonio Alexe Sportcsarnok adott otthont ugyanis a Román Kupa négyes döntőjének, majd a hagyományos All Star Gálának.

Kosárlabda kupadöntő és All Star Gála

Kétségtelenül eseménydúsnak ígérkezik az április hónap a váradi kosárlabda-kedvelőknek. A Városi Sportklub (VSK) férfi csapata remekül teljesít a román élvonalban, emellett két nagyszabású eseménynek ad otthont az Antonio Alexe Sportcsarnok.

Nemzetközi tornán a nagyszalontai kosaras lányok

Immár ötödszörre rendezték meg a határokon átívelő MEB-33 Leány Kosárlabdatornát a nagyszalontai csapat részvételével. Ezúttal Budapest és Kézdivásárhely adott otthont a mérkőzéseknek.

Dobogós a szalontai Gripp Team kosárlabdacsapat

A múlt hét végén Borson rendezték meg a IX. RMDSZ Bihar Megyei Kosárlabda-bajnokságot. A tornára Nagyszalonta kosarasai is meghívást kaptak. Az egyetlen vegyes csapat a dobogóra állhatott.

Őszi kihívások a VSK csapatai előtt

Nagyra törő céljaik vannak a Nagyváradi Városi Sportklub (VSK) csapatainak. Elsőként a férfi vízilabdázók vágnak neki a nemzetközi szereplésnek, majd a kosárlabdázók bizonyíthatnak a román élvonal új rendszerben lebonyolítandó küzdelmeiben.

Vége a balszerencsés kosárlabdaszezonnak

Hetedik helyen zárta a román férfi kosárlabda élvonal 2014–2015-ös idényét a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata, amely a negyeddöntőben az egyik bajnokesélyes gárdától, a Bukaresti Steauától szenvedett vereséget.

Oldalak