Árpád

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Példaértékű az árpádi ifjak munkája

Alig múlt másfél éves az Árpádi Ifjúsági Szervezet (Árpisz), megalakulása óta máris tucatnyi program, kezdeményezés, rendezvény és önkéntes segítségnyújtó akció valósult meg a faluban a fiatalokat tömörítő szervezet révén.

Sportban az egészség Árpádon

A mozgás fontosságát szem előtt tartva, az egészséges életmód jegyében, Mughiuruș Ioan polgármester támogatásával immár második alkalommal hirdette meg az Árpádi Ifjúsági Szervezet a Mozdulj rá! sportnapot, melynek a faluház adott otthont.

Csomagok az iskolakezdőknek

A nagyszalontai Arany János Elméleti Líceumban a napokban vehették át a Rákóczi Alapítvány ajándékát azok a gyermekek, akik ősztől a magyar iskolában kezdik tanulmányaikat.

Fitt napot tartottak Árpádon

Rohanó világunk egyik legnagyobb problémája a mozgáshiány. Ennek elkerülése érdekében az Árpádi Ifjúsági Szervezet (Árpisz) az elmúlt hétvégén „Mozdulj rá!” címmel sportnapot rendezett a faluházban.

Szüreti mulatság Árpádon

A hagyományokhoz hűen idén is nagy sikert hozott Árpádon a szüreti bál. Évről évre fiatalok és idősek jókedvűen szórakoznak együtt.

Megújult az árpádi templom

A dél-bihari Árpád falu református hívei szeptember 21-én, vasárnap hálaadó istentisztelettel ünnepelték meg a gyülekezet templomának teljes külső és belső felújítását.

Édesanyák köszöntése Árpádon

Vasárnap délután az árpádi református templomban ünnepi istentiszteleten köszöntötték az édesanyákat és a nagymamákat a falu gyermekei.

Farsangoltak az árpádi ovisok

Február 26-án különleges napra ébredt az árpádi óvoda gyermekserege, ugyanis elérkezett a téltemetés és a tavaszköszöntés napja, méghozzá farsangi módra.

Örökségünk eladó

Fáj, amikor látjuk, hogy megy tönkre valami, ami hozzánk tartozik, ami kultúránk, épített örökségünk része. De mi van akkor, ha nem is látjuk? Két, kérdéses jövőjű kastélyt kerestünk meg, hogy állagukat, meglétüket még dokumentáljuk az utókornak.

Együtt mozgott Feketebátor iskoláinak diáksága

Az európai Mobilitás Hete rendezvénysorozat a vidéki települések lakóit is lendületbe hozta, és a Fekete-Körös mentén is az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra, illetve arra, hogy kerékpározni jó.

Oldalak