kaláka

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Magyar–holland tulipános kaláka

A Biharszentjánosi Református Egyházközség már egy ideje testvér-gyülekezeti kapcsolatot ápol a hollandiai Yzendoorn település gyülekezetével. Nemrég vendégül is látták egy csoportjukat, és a kalákába is bevonták őket.

Micskén belelendültek a kalákába

Idén már a második Tulipán Kalákát szervezték meg a micskei iskolában. Először sikeresen újítottak fel egy osztálytermet, most lakkoztak.

Kalákák megyeszerte

A múlt hónap utolsó napjaiban is számos Bihar megyei településen gyűltek össze a helybeliek, hogy a tavasszal indított Tulipán Kaláka mozgalom részeseiként csinosítsák lakókörnyezetüket.

Új játszóterek, tiszta sírkertek

Szeptember végi újraindulása óta a Tulipán Kaláka mozgalom megyénk egyre több magyarlakta településének lakóit megmozgatja. Néhány közösség újonnan kapcsolódik be az önkéntes építő-szépítő munkába, legtöbb helyen azonban már gyakorlatuk van az embereknek a kalákázásban.

Őszi kalákák megyeszerte

Folytatódott a tavasszal elkezdett önkéntes településszépítő mozgalom. Az elmúlt hetekben is több Bihar megyei településen fogtak össze a helybeliek, hogy rendezzék, szépítsék környezetüket.

A munka erősít, a kaláka egyesít

Márciusban indult útjára a címadó jelmondattal a Tulipán Kaláka Egyesület kezdeményezte önkéntes mozgalom, amely élvezi az RMDSZ Bihar megyei szervezetének teljes támogatását.

Újraindult a kalákamozgalom

Idén tavasszal azzal a szándékkal indították útjára a kalákamozgalmat, hogy ősszel folytassák azt, mondta Szabó Ödön, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke.

Oldalak