program

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A kilencedik Könyvmaraton

A Várad kulturális folyóirat és a Holnap Kulturális Egyesület kilencedik alkalommal szervezi meg a Nagyváradi Könyvmaratont. Színes programmal várják a könyvbarátokat november 21–26. között.

Bábos találkozó Nagyváradon

Október 2–7. között zajlik Nagyváradon a Fux Feszt – Erdélyi Magyar Hivatásos Bábszínházak Fesztiválja. A találkozót harmadik alkalommal szervezte meg a Szigligeti Színház Lilliput Társulata.

Hamarosan kezdődik a Holnap Feszt

Ötödik alkalommal jelentkezik Nagyváradon a Holnap Kulturális Egyesület és a Várad kulturális folyóirat közös társművészeti rendezvénye, a Holnap Feszt, amelynek valamennyi programjára szeretettel várják az érdeklődőket szeptember 21-23. között.

Hamarosan kezdődik a Nagyváradi Könyvmaraton

A Várad folyóirat november 17–19. között szervezi meg a VIII. Nagyváradi Könyvmaratont. Az események színhelye a Moscovei (régi nevén Szilágyi Dezső) utca 8. szám alatti Szigligeti Stúdió.

Bábszínházi fesztivál Nagyváradon

Október 5–10. között szervezi meg a Fux Feszt – Erdélyi Magyar Hivatásos Bábszínházak Fesztiválja elnevezésű rendezvényt a nagyváradi Szigligeti Színház. Belépőjegyeket a színház jegypénztárában, illetve online módon is lehet vásárolni. Bővebb információk a színház honlapján (www.szigligeti.ro) és Facebook-oldalán találhatók.

Készülődés könyvmaratonra

November 20–22. között tartják meg a VI. Nagyváradi Könyvmaratont. Az esemény a váradi magyar könyvkiadók közös rendezvénysorozata.

Programajánló áprilisra

Vendégszereplések és tájolások színesítik a nagyváradi Szigligeti Színház, a Lilliput Társulat és a Nagyvárad Táncegyüttes áprilisi műsorát. A kínálatot alább közöljük.

Gyermekek színházi kalandjai

A Színház az iskolában, iskola a színházban elnevezésű program keretében megvalósuló Álmok című diákelőadás apropóján tartottak sajtótájékoztatót hétfőn a Szigligeti Színház vezetői, illetve a programban részt vevő színművészek.

Programajánló februárra

A Nagyváradi Állami Filharmónia, a Szigligeti Színház, a Nagyvárad Táncegyüttes és a Liliput Társulat ebben a hónapban is változatos előadásokkal várja közönségét. Ha bármilyen változás történik, értesítjük olvasóinkat!