Nagyrábe

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A raktáros, aki lefőzte a séfeket

Szeretem az olyan embereket, akik többféle utat is bejárnak, hogy felfedezzék önmagukat. SZEGEDI RÓBERT raktárvezető messze került gyermekkori álmaitól, de ezt cseppet sem bánja. Beszippantotta a falu, Nagyrábé. Első helyen a család áll nála, és a munkája mellett a dobogón ott van a főzés is, amelyben jelentős eredményekkel büszkélkedhet.

Meghívó a 8. Sárrét Íze Fesztiválra

Április utolsó hétvégéjén tartják meg a magyarországi Nagyrábén immár a 8. SÁRRÉT ÍZE FESZTIVÁLT és tizedszerre a főzőversennyel egybekötött SZENT GYÖRGY-NAPI VIGASSÁGOKAT.

Tavaszi felsereglés a Sárréten

Hetedszerre tartották meg a Sárrét Íze Fesztivált és kilencedszerre a Szent György-napi vigasságot a Hajdú-Bihar megyei Sárrét kistérség fontos településén, Nagyrábén.

Fazekasok tanácskozása és kiállítása Nagyrábén

Megújuló piacképes hagyomány címmel konferencia és kiállítás nyílik április 17-én, szerdán helyi idő szerint 17 órakor a Hajdú-Bihar megyei Nagyrábén a Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtárban.

Főzőverseny és vigasság Nagyrábén

A Hajdú-Bihar megyei Nagyrábén a pásztorélet ősi hagyományait ápolva április 27-én Szent György napi vigasságot rendeznek immár kilencedik alkalommal juhkihajtással és birkanyírással.Ugyancsak ezen a napon tartják meg a VII. Sárrét Íze Fesztivált, amelyen szakácstudományban mérhetik össze ügyességüket a benevező csapatok.

Hírünket vittük Nagyrábéra

„Határokat feszegető” összejövetelt tartottak január végén Nagyrábén a magyar kultúra napjának apropóján. A szervező-házigazda, a Kossuth Lajos Művelődési Központot és Könyvtárat irányító Kocsis Csaba erre az alkalomra meghívta szerkesztőségünk munkatársait is, hogy bemutassuk lapunkat.

Meghívó a 8. Sárrét Íze Fesztiválra

Nagyrábé Berettyóújfalutól és Püspökladánytól, a két kistérségi központtól 20-20 kilométerre fekszik a Nagysárréten. Regionális rendezvényei révén országos hírnévre tett szert. A SÁRRÉT ÍZE FESZTIVÁLT immár nyolcadjára rendezik meg április 26-án, de a SZENT GYÖRGY-NAPI VIGASSÁGOK elnevezésű, főzőversennyel egybekötött, hagyományőrző rendezvény már a tizedik lesz.